26/03/2020

COVID-19? Виклик PRийнято!

25 березня 2020 Перша репутаційна агенція розпочала програму підтримки громадських організацій, які встали на боротьбу з COVID-19. Її суть полягає у комунікаційній підтримці медико-соціальних проектів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусу та адаптацію українців до самоізоляції.

Пандемія та карантинні обмеження є кризовими явищами, оскільки викликають у більшості населення паніку, дискомфорт та невпевненість у майбутньому. Соціальна напруга, страх і настрої песимізму блокують у людей логічне мислення, а отже зменшують ефективність заходів щодо їх захисту від коронавірусної інфекції. В цих умовах постає питання якісних комунікацій, як на рівні держави, так і в окремих превентивних проектах, що реалізують волонтери.

Саме це завдання взяла на себе команда Першої репутаційної агенції в рамках корпоративного волонтерства. Основними probonoнапрямками нашої допомоги громадським організаціям і благодійним фондам у боротьбі з COVID-19 є:

  • організація інформаційно-роз’яснювальних кампаній в регіонах
  • розробка комунікаційних стратегій для благодійних проектів
  • розробка контенту для комунікацій с населенням

Щоб отримати PR-підтримку медико-соціальних проектів звертайтесь по телефону +38(044)465-67-94 або на нашу пошту as@1ra.com.ua. Також, з нами завжди можна зв’язатись на нашій офіційній сторінці у Facebook.

924